19 Ekim 2010 Salı

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım!

hayır usta falan değilim! bildiğin zorlandım yok arka planı pembe yap, baslıkları iki ton koyu seç, yazı renginle arka plan uysun falan.. takıntılıyım çünkü evet! ama ne diyoruz: "beni siz delirttiniz"
bi yıldan fazla oldu bu işe heveslenip başlayalı, yazarsam rahatlarım diyip en siyah şablonu seçerek bayaaa başarılı bir seçim yapmış olduğumu bir yıl sonra tekrar hesabımı açtığımda gördüm! aman allahım o ne karamsarlık o ne mutsuzluk. Etrafımdakiler gerçekten mutsuszluğumu hissetsinler diye elimden geleni yapmışım. facebookuma msn iletilerime yazdığım linkler "hadi beni okuyun ve benim için üzülün" dercesine salakmış! ama büyüyoruz. büyürken deliriyoruz. delirdikçe gülüyoruz.
bu artık deli kızın blogu! öhööm yok yok günlüğü, yok ya blogu blogu! her gün yazamam ama yazdıkça akıllanıcaksam akıllandıkça daha da mutlu olucaksam yazarım da! (başladı çelişkiler) dahilikle delilik arasındayım !! gercekten!! zaten 'darius' arkadaşım her ne kadar msnden kendini soyutlamış olsa da burda hala yazıyor bunu farkettim e pek bi sevindim. buralardayım yani o yazdıkça. hadi bu giriş konuşmamdı. şimdi gidiyorum ev arkadaşım "kk" yı uyandırmalıyım birşeyler yesek iyi olucak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder