2 Şubat 2013 Cumartesi

DUYGU!!!

"merhaba ben Duygu, x'i tanıyomuşsun sen, bakmıştım facebooktan ortak arkadaş çıktı :)))"
"selaam Cansu ben de, evet tanıyorum x'i :) "
bu kadar basit ve düz kurulmuş bir dialogla bi insan kendiyle ilgili tüm ayrıntıları nasıl verebilir. Sanki "biz seninle şu an tanıştık ama bundan sonra hayatın boyunca ben senin canının en içi olucam biliyo musun?" der gibiydi. Ben ki dünyanın en gıcık, en önyargılı, birine hemen alışamayan insanıyım, kendini saniyeler içinde bu kadar sevdiren bi insanın karşısında şok geçirdim. çünkü bence imkansızdı ve hiç bir şey yapmadan imkansızı başardı. birlikte çok güzel zamanlar geçirdik, onun canım dedikleri benim de canımdı, bir anda kendimizi birbirimiz olmadan yapamaz halde bulduk. bunları neden mi anlatıyorum, çünkü genelde boyle şeyler uzun zaman alır. yaş büyüdükçe insan yakın arkadaşlık dediği şeyin maximum lisede kalmış bir kavram olduğunu anlıyor çünkü. ve bırak liseyi, ben Duyguyu bebeklikten beri tanıyor gibiydim. ve bu bağı kurabilmek için de kimse birbirine kendini anlatmaya çalışmadı. biz birbirimiz hakkında konuşmadık, ben boyleyim ben şöyleyim demedik, ama biz o kadar birbirimizdik ki hiç konuşmadan tanıştık. Aynaya bakmak gibi oldu bir nevi. dostluğu benim için ne denli önemli ve değerli bilemezsiniz ve o kadar uzun zaman oldu ki görüşmeyeli artık çığlk atmak istiyorum hasretimden. bi süre daha göremeyeceğimi de bilmek cabası. çooook özledim, ÇOK!

şimdi ben seni aramadım, facebooktan da yazmadım, mesaj da atmadım. çünkü bu yollarla doğum gününü kutlamak bu kadar özel bir insan için çok sıradan olurdu. ha oturdun blog yazdın bi halt mı oldu diye düşünebilirsiniz ama ben buraya sadece hayatımdaki iyi veya kötü ama nolursa olsun ÖNEMLİ! şeyleri yazıyorum. ve duygu onun için bambaşka bir blog sayfası bile açabileceğim kadar önemli ve değerli.

doğum günün kutlu olsun, ben hayatımda bu kadar BEN biriyle daha tanışmamıştım, senin doğum günün benim doğum günüm yani aslında :P annene 21652132165 kere teşekkür ediyorum seni doğurduğu için, Sinan'a 2313654986451321 kere teşekkür ediyorum bu kadar güzel insanlarla dost olduğu ve seni bizden sakınmadığı ve tanıştırdığı için. o gece gelmeseydik tanışmamız ertelenebilir ya da hiç olmayabilirdi. o yüzden kendime de 2212135121 kere teşekkür ediyorum içip içip yanınıza geldiğim ve içeri girdiğim anda yanıma gelen sana sıcak davrandığım için. :D sana zaten sonsuz teşekkür ediyorum, bu kadar tatlı bu kadar sevecen ve bu kadar ben olduğun, beni anladığın için. seni gerçekten ama gerçekten tarifsiz seviyorum. İYİ Kİ DOĞMUŞSUN!!!

1 yorum: